Betaling

Op dit moment kunnen we betaling accepteren via Visa Card, Master Card. Wij berekenen alleen het exacte geld dat u op de gedetailleerde productpagina's kunt zien.

Bovendien, als u tweemaal of meer in rekening wordt gebracht voor twee of meer orders die hetzelfde zijn, vragen wij u of u ze allemaal wilt verzenden of gewoon terugbetaling voor de extra bestellingen wilt doen. Als uw bestellingen niet succesvol zijn, dan wordt uw geld niet door ons in rekening gebracht. Het is nog steeds in de bank, u moet contact opnemen met uw kaartbank.

Wij gebruiken state-of-the-art encryptietechnologie om uw creditcard- / persoonlijke informatie te beschermen. U kunt uw bestelling (en) plaatsen met behulp van Secure Socket Layer (SSL) -cryptie. Dus elke online transactie die u op ons web maakt, is 100% veilig.

Moet ik de omzetbelasting betalen? Over het algemeen hoeft u niet. Er zijn geen verkoopbelasting of verborgen kosten om aan onze kant te betalen wanneer u op ons web koopt. U kunt wellicht sommige belastingen op uw lokale kant betalen wanneer u de goederen ontvangt. Het hangt af van welk land u bent en hangt af van de douane van uw land.
Vriendelijke kennisgeving

Als uw betaling wordt geweigerd, controleer dan of uw kaart kan zijn in het buitenland betaald of of de kaartinformatie kan worden aangepast aan de factuurgegevens. Heeft u genoeg saldo in uw kaart? U kunt uw kaartbank vragen om hulp. U kunt ook andere kaarten wijzigen om opnieuw te proberen. Zorg ervoor dat u niet in rekening wordt gebracht als de betaling niet doorgaat.

Let op als als u uw bestelling wilt annuleren, contacteer ons zo snel mogelijk over 24 uur. Zodra de bestelling is verzonden, kan het niet worden gestopt en geannuleerd. Bedankt voor uw begrip.

Voor meer informatie of hulp nodig, neem contact op met onze klantenservice. We zijn erg blij om u te helpen.