Terug beleid

Om een ​​retour- en ruilmachtiging te verkrijgen, contacteer ons eerst binnen 2 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen.

Producten met kwaliteitsfouten zoals vlekken, ritsfout, gescheurd of gescheurd enz. kunnen teruggestuurd worden naar ons. Ga alsjeblieft terug als onderstaande stappen.

  1. Neem contact met ons op via e-mail zodra u het pakket krijgt en stuur ons de foto's samen met uw bestelnummer en de SKU van de artikelen en vertel ons wat de probleem is.
  2. We zullen uw case zorgvuldig beoordelen en u de beste oplossing bieden.

Gevallen voor retour of uitwisseling

Maat

Klanten moeten ervoor zorgen dat u de grootte zorgvuldig controleert voordat u een bestelling plaatst.

Als u de verkeerde maat stuurt, stuur dan alstublieft ons foto's eerst en dan zullen we daarover kijken. Wij kunnen u een vergoeding of uitwisseling aanbieden. Als u een nieuwe bestelling wilt plaatsen en de originele bestelling houdt, kunnen wij u ook een korting aanbieden. Klanten moeten verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten als u een verkeerde maat bestelt.

Verkeerde artikelen

Klanten moeten verantwoordelijk zijn voor de bestelde artikelen. Als u verkeerde artikelen bestelt en wilt u de bestelling uitwisselen of annuleren, neem dan contact met ons op binnen 24 uur voor verzending. Als u de verkeerde artikelen hebt ontvangen, kunt u retourneren en terugbetalen. In dit geval zijn de klanten verantwoordelijk voor de verzendkosten van retour en uitwisseling. Als wij u de verkeerde artikelen sturen, kunt u retourneren en terugbetalen of om een ​​uitwisseling vragen. U kunt het ook houden en wij geven u een korting. Wij vinden het de beste oplossing voor beide van ons.

Zorg ervoor dat u het pakket open en zorgvuldig controleert en verifieer de inhoud voordat u het pakket aanmeldt. Als ze verkeerd zijn of beschadigd zijn bij het vervoer, kunt u het niet ondertekenen.

Sommige schoenen kunnen een klein verschil hebben in de kleur die u krijgt en u ziet op onze website. Het is veroorzaakt door de techniek om foto's te maken. In deze situatie accepteren wij geen ruil of retourneren.

Ontbrekende items

We gaan het systeem van de carrier controleren om te bepalen of de items zijn geleverd. Als het leverbaar is, maar je hebt ze niet, neem dan contact met ons op met uw lokale vervoerder. Wij kunnen uw bestelling of terugbetaling doorsturen als de vervoerder een geldig bewijs geeft. Als uw pakket uw land heeft bereikt maar ontbreekt, moet u contact opnemen met uw lokale vervoerder om hen te vragen een vergoeding te doen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze zaak omdat we de luchtvaartmaatschappij niet uit ons land kunnen controleren. Als uw geretourneerde artikelen ontbreken, kunnen wij u niet terugbetalen. Als er ontbrekende onderdelen in uw pakket zijn, moet u eerst contact met ons opnemen met duidelijke foto's, zodat we het kunnen controleren en een oplossing voor u maken.

Vriendelijke kennisgeving

Alle retourzending en ruilen moeten door onze klantenservice worden geautoriseerd.

.Alle artikelen die ons teruggestuurd zijn, moeten de juiste zijn die u op onze website selecteert en moet in originele conditie zoals niet gedragen, vernietigd of gewijzigd met alle bijgevoegde labels. Alle items die niet in overeenstemming zijn met ons beleid, worden teruggestuurd naar u.

. De verzendkosten kunnen niet terugbetaald worden indien de retourzending plaatsvindt. Voor gratis verzending worden de verzendkosten in rekening gebracht wanneer uw terugbetaling plaatsvindt.

.Als u terugkeert, vertel ons ons uw bestelnummer en uw geretourneerde trackingnummer per e-mail.

. Klanten moeten betalen voor de verzendkosten van retourzending, ongeacht welke situatie het is.

.Het extra geld dat door het transactie systeem wordt aangerekend als transactiekosten, wordt niet door ons in rekening gebracht en is niet bij de bestellingen inbegrepen. Zo kan het niet terugbetaald worden als de terugbetaling plaatsvindt.

. Het kost 10-15 dagen om het geld te krijgen nadat we terugbetaling voor u hebben gedaan. Het hangt af van de banken.

Eventuele andere problemen bij levering, ruilen en retourneren, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.