Beveiliging en gegevensbescherming

Gegevensbescherming

Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy en de beveiliging van alle informatie die ons is verstrekt, zodat wij uw bestelling kunnen verwerken.

Ons gegevensbeschermingsbeleid

Wij verzamelen of houden geen persoonlijke gegevens over u, tenzij u uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven voor ons om dit te doen. Door het plaatsen van een bestelling stemt u in met het gebruik van dergelijke persoonlijke gegevens.

Alle persoonlijke gegevens die worden opgeslagen of verwerkt, worden bijgehouden en worden vernietigd zodra de reden voor het verzamelen of de verwerking is verlopen.

Er worden geen persoonlijke gegevens over klanten doorgegeven aan derden, behalve om de levering van de goederen aan u te voldoen en zoals nodig is om credit- of betaalpasbetalingen te verwerken.

Uw privacy en vertrouwen worden te allen tijde gerespecteerd.

Wij kunnen uw e-mailadres gebruiken om u te voorzien van informatie over producten, diensten, promoties en speciale aanbiedingen waar u heeft aangegeven dat dit is aanvaardbaar door het vakje niet op de afrekeningspagina's te controleren.

Beveiliging

De beveiliging van uw transactie is belangrijk voor ons en om eventuele details te voorkomen wordt gezien door onbevoegden, het wordt door het gehele betalingsproces beschermd. Hiervoor gebruiken we een veilige server om de informatie te coderen voordat deze naar de betalingsverwerker gestuurd wordt.